Så et tips om pizza på en annen måte i et ukeblad!
Veldig god, den falt i smak hos små og store!
Bunnen:
1 pk. Gjær
1/2 ts. Salt
1/2 dl. Rapsolje
3,5 dl.Vann
Hvetemel til passe tykk
Bland alt sammen og sett til heving!
Fyllet:
150 g. Kantareller
150 g. bacon
2 dl. cemefraiche
2 dl. revet ost
evnt. rødløk el. løk
Stek sopp, bacon og evnt løk.
Kjevle ut deigen, smør utover cremefraiche, ha halvparten av den revene osten på. Så bacon, kantareller og evnt. løk. Strø så resten av osten på toppen..ta bare mer ost hvis du syns det er lite.
Etterhev i 15 minutter og stek på 210 grader i 15 - 20 minutter.
En litt annerledes pizza men tror ikke du vil angre ..lagde den til meg og mannen i går når vi kom til hytta mye igjen så blir kanskje det i dag også..
Nydelig her som alltid 70 - 90 cm snø :)
Nå benker vi oss foran tv for og bli med til Hvaler..Hver gang vi møtes! Vi bor på denne fantastiske øya, så er ekstra stolte!
Dette er for 2 uker siden på tur med minstesønn og barnebarn, på den fantastiske stranden Storesand.
Fortsatt god helg!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar