Her kommer endelig en ny oppskrift fra meg:
4 eggehviter piskes stive
ha i 3 dl. sukker og pisk videre til den er blank
2,5 dl. salte peanøtter knuses
20 ritz kjeks knuses
Jeg legger peanøttene i en pose og knuser dem med kjevla, det samme med kjeksene.
Kan også knuses i en blender el. men ikke knus de for mye!
Bland nøttene og kjeksen forsiktig inn i marengsmassen.
Ha i rund for 24 cm. i diameter, kle formen med bakepapir i bunnen og smør papiret og kantene godt med formfett spray eller smeltet smør.
Stek ved 165 grader i 30 - 40 minutter.
Avkjøl litt og sett den så i fryseren.
FYLL:
4 eggeplommer piskes med 3 ss. sukker
100 gram margarin/smør smeltes med 100 gram lys kokesjokolade
Bland sammen, dette blir karamellen i snickersen!
Ha det over kaken, og la den stå i fryseren, minst en time.
TOPPING:
3 dl. kremfløte piskes med 2 ss. sukker
Pynt med peanøtter og snickerssjokolade skjært opp i biter!
Denne er veldig god, så lykke til!
Ha en fin dag.
Klemmer fra Karin.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar