tirsdag 3. april 2012

BOLLER MED MANDELFYLL OG VANILJEKREM

Lag en stor bolledeig! Jeg brukte 7 dl. melk og 200 g. smør i denne!

Etter heving, del den i tre og kjevle hver del som du gjør til kanelboller..smør på mandelfyllet laget av:


200 g. malte mandler

100 g. sukker

100 g. melis

2 egg

2 ss. margarin


Som er blandet sammen!

Rull sammen leiven og skjær i biter ca 2 cm. brede. Legg de på bakepapir eller i muffinsformer og etterhev i 30 minutter.

Før steking tar du på en spiseskje med vaniljekrem på hver bolle, stek de til de er lysebrune 10 - 15 minutter.


Før servering pyntes de med melis!

Egner seg veldig bra til og fryse!

GOD PÅSKE!



Fortryllende tulipaner

Bilde fra Euroflorist!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar